2014. augusztus 20., szerda

Nem is meséltem az irtó vicces (NEM) kalandjaimat a magyar egészségügy bugyraiban.
Van ugye  A PUKLI, ami pár hónapja ránőtt, a kezemre. Elég látványos, elég undi, elég böe. Gyorsan internetdiagnosztizáltam magam (vajon honnan szerzek magamnak ilyet? Miért mindig nekem vannak a leglehetetlenebb furcsa betegségeim meg képződményeim?), és megnyugtatva magam, hogy nem valami fura rákom van, elkezdtem nyomozni, hogy mégis hogyan tudnék tőle megszabadulni. Mert mégiscsak gusztustalan. Gondoltam, hamár 33 éve fizetem a tb-t, talán nem költenék rá egy vagyont, hogy az arsmedicában kivágják, nagy merészen MÁJUSBAN bejelentkeztem a sebészetre (feltételezve, hogy ilyesmit ott néznek meg. Vacilláltam még az ortopédia meg a kézsebészet között, de előbbiről megvan a véleményem már pár éve, utóbbi meg nincs a kerületben, így aztán maradt az általános sebészet.), kaptam is időpontot 3 nap múlvára (W.T.F.).  Elbattyogtam, megvizsgáltak, megröntgenezték, tisztára el voltam ájulva a sebesség és a kedvesség miatt. Ámde a fiatal doki úr, miután megerősített a puklim mibenlétével kapcsolatban (#tinyguitarsolo) közölte, hogy előjegyez a kisműtétre SZEPTEMBERRE a főorvos nőhöz, merthogy ő csinálja ezeket. Dejó. 
Néhány hét múlva felhívnak, hogy megüresedett egy hely augusztusban, mennék-e akkor. Hogyne mennék. Ez volt múlt héten. Elbaktatok, már előre halálba paráztatom magam, hogy fájni fog (nem fog) meg ronda helye marad (az biztos, mert nekem irtó rondán hegesedik a bőröm), meg amúgy is félek és jaj. Teljesen feleslegesen idegesítettem magam, ugyanis a gonosz boszorkány kinézetű doktornő rám nézett, majd elkezdett az asszisztens hölgyikével (!!) beszélgetni, miszerint "nem tudom, hogy miért hozzám küldték ezzel, hiszen _tudja_ hogy én ezt nem csinálom, csak a kézsebészet". Dejó. Akkor what  to do. Jelentkezzek be a szomszéd kerületes kézsebészetre, de az fizetős nembaj? Nem dehogy tökjó. Mikor tudok menni. Szeptember 16-án,, ahol megvizsgálnak és majd kapok időpontot a műtétre. 
Na végül itt gurult el a gyógyszerem, nagyonköszönöm nem, akkor majd elintézem máshogy. Ígyhát 25-én megyek vágatni a magánba, sokpénzé. Köszi a halakat.

4 megjegyzés:

  1. omg most a link megtekintése után rájöttem, hogy nekem is volt ilyenem az ujjam tövében, de ELTŰNT!! :O

    VálaszTörlés
  2. nekem is van ilyenem, anyuka (szakember) mindkét kezén szintén van, szerinte ha nem fáj, akkor nem érdemes vele szórakozni. főleg, h én is csúnyán hegesedem. úgyhogy most már vagy egy éve van egy borsónyi kis izé a csuklóm kézfej felőli oldalán. mondjuk anyuka szerint ha jó erősen megnyomom, akkor eltűnhet. hát nem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy engem nagyon zavar, hogy ott van. Ronda. Feltűnő. És mindig piszkálom. Mondjuk legalább nem fáj.

      Törlés
  3. bakker, most jövök rá, hogy tényleg, a csuklómnál is volt! :D én mondjuk nyomogattam, el is tűnt. :D

    VálaszTörlés