2014. május 7., szerda

Nálatok is két féle pénztáros van? 
Az egyik őőőőőőőrült lassan húzza le a krumplit. nem találja a vonalkódot, felveszi a szemüveget, "Marika ez a harmincnégyes? Nem találom sehol a pórét.." (upgradelt változatban esetleg az "Ez micsoda?")
A másik az meg olyan gyorsan csipog le mindent, hogy még csak a nyomorult zacskót tudtam kinyitni (két ujjat megnyálazva, igényesen), ő már végzet "Kettőezerháromszáznyolcvanöt. Matricát gyűjti?", tiszta zavarba jövök a pakolás - fizetés kombó miatt, nem tudom bepatentolni a pénztárcámat, a mögöttem levő már cicceg, kiszórom az aprót, és agyfaszt kapok.
Miért kell az embert stresszelni?

8 megjegyzés:

  1. Ó, igen, csak ilyen pénztárosokba botlom. Mondjuk én alapból mindig rossz sorba állok, szóval lehet, hogy vannak normálisak is, csak nekem jut mindig a szar. :-)

    VálaszTörlés
  2. A második típus a Lidlben van (az összesben a világon sztem :-D), én is mindig szégyenkezem, hogy nem pakolok elég gyorsan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg a Lidl. És ott még pakoló rész sincs utána. Csak a fejvágások.

      Törlés
    2. Én azzal próbálom felvenni a Lidl-ben a versenyt velük, hogy módszeresen pakolok fel a szalagra, mindig közbeiktatok olyan cuccot, amit mérnie is kell.:)

      Törlés
  3. van nekik ilyen mérőszámuk, hogy lehúzott áru/perc :D de tényleg, és a legrosszabbat büntetik, vagy a leggyorsabbat jutalmazzák, már nem emlékszem

    VálaszTörlés
  4. Az Aldiban is ilyenek, mondta a pénztáros, hogy verseny van köztük, és azért sincs pakolófelület, hogy - szopassák a vásárlókat - még gyorsabban haladjon a sor, és ne szüttyögjön ott senki.

    VálaszTörlés