2015. február 13., péntek


Régi régi barátnő, él messzi külföldön. Néha skypolunk, hogy mégse csak a facebook statusokból halljunk egymásról. Nem beszéltünk kb 3 hónapja, rápötyögök hogy valamikor dumálhatnánk. Válasz: Mostanában kurvasokat dolgozik, de majd utána.  Csak én kapok ettől agyfaszt? Én azt hiszem még sose mondtam ilyet. Megőrülök, amikor emberek egy egészen egyszerű igen / nem válaszban elkezdik magyarázni a dolgokat. Ahelyett, hogy annyit írt volna, hogy "ok, keresünk egy dátumot nemsoká'" vagy "fú tényleg rég nem beszéltünk, mindenképp". Egyrészt kurvára lelombozó, másrészt szerintem tök bunkóság.

A nem takarítok otthon, mert "kisgyerek mellett Évi TE el se tudod képzelni mennyire strapás" című műsort meg el se kezdem. Pedig meg se szólaltam, csak gondolom volt egy fejem, amikor a fürdőszobai "tükörre" ránéztem. Mindezt akkor, amikor épp gyerekszittelek neki 6 órát, hogy a gardróbjában (!) rendet tudjon rakni.
I mean PLEASE. Miért van az, hogy van aki tudja menedzselni az életét 1-2-3 (kis)gyerekkel is, más meg rögtön megpempősödik agyilag? Ő az aki amúgy már nem tud lépést tartani senkinek az életével, mert ő már _anya_, és neki nincsen ideje "ilyesmikre" (bármit is jelentsen ez)

A héten direkt engem idegeltek az emberek sztem. Vagy csak köcsög vagyok.

4 megjegyzés:

  1. Persze, hogy köcsög vagy. De ez te úgysem értheted, hogy milyen strapás. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez mondjuk az ultimate megoldás a világ nyűgjeire, úgyhogy legyen valóban az, hogy köcsög vagyok :)

      Törlés
  2. haromszor olvastam el az elso felet, hatha akkor rajovok mi a bunko benne. nem sikerult :))

    VálaszTörlés
  3. Nálam úgy hangzik, hogy leszarom, hogy koszos a tükör, inkább játszunk :D

    VálaszTörlés