2014. február 20., csütörtök

Egészen komolyan elgondolkoztam, hogy miféle embernek gondolhatnak engem a barátaim (?), ha a következő hangzott el tegnap:
"Tényleg annyira örültem, hogy kerestél, mert olyan rég találkoztunk (csak én szoktam őt keresni). Akartalak annyiszor hívni, csak tudtam, hogy magad alatt vagy, és nem akartam a saját boldogságomat (friss férj, friss gyerek, új ház, hepinessz) az orrod alá dörgölni, Mert biztos rosszul esik, hogy én ilyen boldog vagyok és tökéletes életet élek (eh...), te meg hazamész egyedül és tudom, hogy minden szar a melóban is."

Hány sebből is vérzik ez? Nem beszélve arról, hogy TÉNYLEG az rólam a benyomás, hogy nem tudok örülni mások örömének? Hogy engem nem tölt el jó érzéssel, ha másnak bejött az élet? Hogy én azt szeretem, ha a szomszéd tehene is megdöglik? Itt különösen olyan valakiről volt szó, akit tényleg közel érzek magamhoz.

Remélem ez csak bénácska fogalmazás meg mellémondás volt, és nem ez vagyok én. Mert ha igen, akkor komoly problémák vannak.

6 megjegyzés:

  1. szerintem ennek a levélnek még az a legkisebb baja, hogy milyen a benyomás rólad :D tökéletes élet, jajj.

    VálaszTörlés
  2. szerintem csak lusta meg strucc (mármint tökéletes élet, blabla) az illető

    VálaszTörlés
  3. öööööööööö erről a levélről az jut eszembe, hogy van az az életkor, amikor az ember elgondolkozik, hogy nincs ideje arra, hogy mindenféle alja emberekkel töltse a drága idejét.
    itt most nehogymár arról legyen szó, hogy Te vajon milyen ember vagy, inkább arról, hogy vajon az illető mit képzel magáról, hogy ilyen találgatásokba bocsátkozik? úristen. soha többet nem keresném, élje csak a bright and shiny kirakat életét...

    VálaszTörlés
  4. Fura az valóban, hogy valaki úgy érzi (most azt hagyjuk, hogy mennyire önelégült ebben), hogy ha neki minden hiperszuper, meg tökéletes, akkor csak arról tud beszélni, pláne ha a barátaival... Azt hiszem, ezt hívják úgy, hogy önzés.

    VálaszTörlés
  5. Most itt nem az a lényeg, hogy a másik szarfej-e, hanem hogy én szarfej vagyok-e alapból :)

    VálaszTörlés