2013. október 14., hétfő

Namost azt mondjátok meg, hogy alig 50 négyzetméteren hogy a retkes francban tudok eltüntetni egy mérőszalagot. Kb 1 órát kerestem, túrtam, pakoltam, és semmi sehol. Teljességgel agyfasz. Ráadásul most tökre kellene, mert le akarom mérni a zuhanykabinom méreteit (nagyon remélem, hogy 90x90-es, és nem 80x80as. nulla szemmértékem van, úgyhogy fogalmam sincs). Másrészt meg a kisbőröndömet, hogy a hétvégi utazáshoz elég kicsi-e kézipoggyásznak. (Ryanair, I hate you)
Amúgy egész vasárnap a baumax meg az ikea katalógusait böngésztem, mert muszáj új zuhanykabint vennem. Azóta már minikandallót is szeretnék.

8 megjegyzés:

  1. Gondolom azóta megoldódott, de én ilyen esetekben standard dolgokkal mérek, vagy próbálok mérni, mint pl. A4-es lap, vagy a csempe szélessége, illetve szerencsém van, mert pont 20 centis az araszom.

    VálaszTörlés
  2. igen, csak ahhoz kellene tudni a csempe széltét... de megoldottam (vettem egy másikat a teszkóóóóban, úgyhogy várom, hogy mikor bukkan fel az eredeti mondjuk az asztal KÖZEPÉN) :)))

    VálaszTörlés
  3. azért ne vágj fel annyira, én a 14 négyzetméteres szobámban is el tudok tüntetni bármit. De tényleg, ha épp egy elefántra lenne szükségem, akkor azt is el tudom tenni valahova az "ezt ide teszem, hogy biztos megtaláljam" módszerrel ;)
    Amúgy van már app is, ami mutatja a centiket, egy cérna és az app segítségével tök jól lehet méricskélni, bár ekkora méretnél kicsit macerás. De amúgy én is fénymásolópapírral szoktam szórakozni ;)

    VálaszTörlés
  4. Ilyen esetekben okés valamilyen madzag + okostelón méricske app kombó. (A múltkor a mellbőségemet úgy sikerült lemérni a munkahelyemen, hogy headsettel körbeteker -> app-on megmér. Kicsit sem volt weird.)

    VálaszTörlés
  5. Omg van ilyen app? Brilliáns! Azonnal csekkolom!

    VálaszTörlés
  6. Omg van ilyen app? Brilliáns! Azonnal csekkolom!

    VálaszTörlés
  7. Bőrönd és apartman(B&B) között veszett el a körömlakk es a lemosó. Mar mrTvel is uvoltottem, h tuti eldugta.... végül a fürdőben volt a piperetaskamban. Hol mashol? En rendes lány vagyok, csak éppen agyam nincs :)

    VálaszTörlés
  8. egyebkent minikandallot ide is

    VálaszTörlés